Bassie en Adriaan Nieuwtjes
In deze rubriek lezen jullie alle nieuwtjes rond het duo Bassie en Adriaan, maar ook over de Bassie en Adriaan TV-uitzendingen, de nieuwste Bassie en Adriaan-DVD's en de belevenissen van Aad van Toor.


09-12-16
Zing mee met de originele klassiekers uit alle TV-series zoals:
Het Bakkerslied - Veilig Oversteken - Jimmy - Vier Seizoenen - e.v.a.
Bestel deze nieuwe dubbel CD nu snel in de webshop!

17-11-16
Bestel nu nog makkelijker, sneller en veiliger de DVD's, CD's en andere artikelen van Bassie en Adriaan in
Adriaan's Webshop!

17-03-16
Deze week in het AD wéér een artikel met onwaardheden over de rechtzaak die wij hebben met enkele acteurs.
LEES HIER mijn commentaar20-02-16
Onlangs verschenen er in de weekbladen Privé en Weekend en op TV bij SBS shownieuws artikelen over een rechtszaak die wij al jarenlang hebben met enkele acteurs. Hoewel het als nieuws werd gepresenteerd, betreft het een probleem dat al elf jaar speelt. Vele fans hebben mij in de loop van de jaren daar vragen over gesteld en daar heb ik nooit op geantwoord, maar gezien de onwaarheden die werden geuit in de bladen en op TV, leg ik nu uit waar de rechtszaak over ging en het geschil nog steeds over gaat.

Dit bericht had ik liever niet had geschreven, maar na diverse publicaties in weekbladen en TV programma's en door de vele vragen van onze fans, voel ik mij nu genoodzaakt openheid van zaken te geven in de juridische kwestie die wij (Bas en ik) al een hele lange tijd hebben met enkele acteurs die in de Bassie en Adriaan series meewerkten.

LEES HIER VERDER