Regelmatig worden er foto's gestuurd van fans die een locatie uit één van de series hebben bezocht. Al die foto's worden verzameld op deze pagina. Dus heb je een leuke foto van jezelf op een locatie waar Bassie en Adriaan zijn geweest, stuur deze dan op naar:

info@adriaan-homepage.nl

Dan zie je je foto('s) terug op deze pagina.


Guy Haalebos op Curaçao 

Guy Haalebos is op vakantie geweest naar Curaçao. Daar heeft hij bijna alle locaties bezocht die te zien zijn in de eerste twee afleveringen van 'De Reis vol Verrassingen'.

 

'Ondanks dat er 27 jaar verstreken zijn, zijn de locaties allemaal nog 'intakt', zegt Guy. 'Sommige huizen/gebouwen her en der hebben een nieuw fris kleurtje gekregen, maar over het algemeen zijn ze allemaal nog te vinden en bestaan ze allemaal ook nog.

Het enige jammere vond ik, is dat de Sint Jorisbaai (gedeeltelijk) niet meer toegankelijk is.

De locatie waar Bassie & Adriaan hebben gefilmd is nu in particuliere handen en je kan daar helaas niet bij komen.

Daar heb ik dan ook helaas geen foto's van'.

Bedankt voor dit mooie verslag Guy!


Adam Pakuszewski heeft een locatietour gemaakt door Vlaardingen en Rotterdam.Tamino Parren op Rhodos in Griekenland uit 'De Verzonken Stad'

Beste Adriaan, In het najaar van 2013 was ik, Tamino, samen met Luc, een vriend van mij, op vakantie aan de Turkse kust. We hadden de mogelijkheid om met de boot een dagje naar Rhodos te gaan. Ik raakte erg enthousiast, want mijn favoriete serie 'De Verzonken Stad' is natuurlijk daar deels opgenomen. Met een aantal 'stills' uit de serie op onze telefoons opgeslagen, gingen we op pad. En al snel herkenden we een aantal plekken. Luc kwam toen op het idee om exact het juiste kader te vinden, zoals jullie het shot destijds gedraaid hebben. Ik besloot om de rol van Adriaan te spelen, precies zoals op de stills. Om telkens precies het goede kader te vinden, was toch niet altijd even makkelijk. Bij de poorten van de stad bijvoorbeeld (locatie 3), stond het helemaal vol geparkeerd met auto's. En bij de poort van locatie 5 was het heel lang wachten totdat er een grote groep toeristen verder trok, nadat ze een toelichting kregen over die plek. Eigenlijk was het erg druk in de stad, maar we wilden er wel de tijd voor nemen.

Al met al hadden we er ontzettend veel lol in. Op locatie 1 (waar Adriaan op het muurtje zit), hadden we zelfs zoveel bekijks dat de mensen dachten dat we een 'act' aan het opvoeren waren. We lieten toen de screenshots van Bassie & Adriaan zien op onze telefoon en iedereen begon hard te lachen!


Pieter in Wales en Engeland

Pieter D'hondt uit België is op vakantie geweest in Wales en Engeland, hij is daar met het treintje de Mount Snowdon opgegaan en is naar Caernarfon gereden, waar hij tot zijn grote vreugde enkele locaties uit de Europa-serie herkende.

 


De Familie Stel in Duitsland

De familie Stel is in 2011 op vakantie geweest in Duitsland en daar kregen we een mooi verslag met héél veel foto's van de locaties uit de aflevering 'Waar zingen gevaarlijk was'.


-Christian de Jong op Rhodos in Griekenland uit 'De Verzonken Stad'-

 Christian de Jong is met zijn vriendin op Rhodos geweest en wist natuurlijk dat daar ook het een en ander van Bassie en Adriaan was opgenomen. Nadat hij thuis een aantal screenshots van de DVD had gemaakt, kon hij in het centrum van Rhodos met gemak een aantal locaties terug vinden.

Tekst: Aad van Toor - Tekeningen: Frans Verschoor - Produktie: Adrina Produkties B.V.
Alles op de Adriaan Homepage is auteursrechtelijk beschermd. 
Behoudens toestemming is het kopiëren en/of gebruiken van alle foto’s, teksten, tekeningen, geluidsfragmenten en videobeelden niet toegestaan.
Adrina Produkties B.V. - Olivier van Noortlaan 76 - 3133 AT - Vlaardingen

info@adriaan-homepage.nl