Beste Aad,
Wat een ontzettend mooi, leuk boek heb je geschreven. Boeiend van blz 1 tot blz 503. Ik heb het in 4 dagen vakantie al uit (want gelezen onder de Spaanse zon natuurlijk ;-)). En ik meen het oprecht: heel veel respect voor jou en je broer Bas.

Met vriendelijke groet, ook uit Spanje, Rob Peters

*******

Hoi Aad,

Allereerst mijn grote complimenten voor de autobiografie. Een onwijs informatief boek om te lezen. U heeft een fijne manier van schrijven. Op naar een roman, haha.

Vriendelijke groet, Frans van Reijen

*******

Geachte Aad van Toor

Ik heb zojuist uw boek Moe, ik kan een salto uitgelezen. Ik wil graag zeggen dat ik uw boek met veel plezier heb gelezen. Het voelde voor mij als een nieuw avontuur van Bassie en Adriaan.

Jeroen Kastelein

*******

Hallo Aad,

Toen ik hoorde dat een boek uitkwam over je leven van meer dan 500 bladzijdes dacht ik.. jeetje... ik koop het boek wel maar waarschijnlijk kom ik niet verder dan bladzijde 20 aangezien ik absoluut geen lezer ben. Denk dat ik er het geduld niet voor heb. Vandaag om 4.07 uur s nachts kan ik zeggen dat ik voor het eerst VRIJWILLIG een heel boek heb uitgelezen! Het is een mooi boek en als ik t lees hoor ik t je vertellen, leest makkelijk weg en is super interessant! Ook heb ik nu antwoorden op sommige vragen die ik altijd had.

Groetjes Maurice

*******

Beste Aad,

Na nog geen 2 weken dat ik je boek getekend en wel kwam aanschaffen tijdens de signeersessie bij Boekhandel Snoek, heeft het mij elke vrije minuut in beslag genomen en is het uit! En een dik compliment; wat een fantastisch boek, en erg vermakelijk geschreven.

Met vriendelijke groet, Chris Heesbeen

*******

Beste Aad,

Aad, proficiat met je mooie boek. Ongelofelijk maar het is me gelukt dit binnen een week uit te lezen. Heerlijke schrijfstijl en dat maakt het lezen prettig. Wat heb je samen met Bas veel meegemaakt.'Toen ik bij het laatste hoofdstuk aankwam rolde regelmatig de tranen over mijn wangen. Je verhaal over het ziek zijn met kanker en de angsten die dit met zich meebrengen ken ik heel goed. In het ziekenhuis in Sittard ging je boek op het oncologisch dagcentrum van hand tot hand en  veel mensen gingen het boek ook bestellen op halen in Maasbracht.

Groet, Rob Smeets

*******

Beste Aad,

Graag wilde ik u complimenteren met uw boek. Behalve het feit dat het een schitterende kijk geeft op uw carrière, en u als mens, laat het ook zien dat alles wat je in het 'nieuws' leest echt met een flinke korrel zout genomen moet worden. Hoewel er natuurlijk genoeg vervelende dingen gebeurd zijn is het een prachtig verhaal. Ook de manier waarop Ina in het boek wordt beschreven vind ik prachtig. Het grootste pluspunt van het boek is bovendien dat het op een 'vertellende' manier geschreven is, en dat leest heel lekker. Ook zorgt het ervoor dat bepaalde zaken best binnenkomen.
Dus nogmaals de complimenten, en hopelijk zijn de temperaturen bij jullie in
Spanje een beetje te doen.

Groetjes, Marcel Ooms

*******

Hoi Aad, 

Ik zag pas je aankondiging over het boek. Nou moet ik toegeven dat ik op school een pest hekel aan lezen en schrijven had (nu nog steeds). Maar een boek van mijn jeugdheld moest en zou ik bestellen. Tot mijn verbazing heb ik het helemaal gelezen het was een super boek! Echt genoten, gelachen en soms een traan moeten laten. Nogmaals dank dat je een bijzondere inkijk in je leven hebt gegeven.

Groetjes Marlo

*******

Beste Adriaan,

Een vraag heb ik niet. Wel wil ik je bedanken voor het schrijven van de autobiografie die ik met erg veel plezier heb gelezen.
Ik heb vaak moeten lachen, maar ben ook ontroerd. Het was erg fijn geschreven, en ik had hem dan ook al binnen 2 dagen uit. Het prettigst vond ik nog de eerlijkheid waarmee je het boek hebt geschreven, en heel direct schreef over zowel positieve ervaringen maar ook negatieve ervaringen met personen. Veel vragen die eerder onbeantwoord voor mij waren zijn nu dan ook beantwoord. Met vriendelijke groet,

Danny van der Veldt

*******

Lieve Adriaan,

Bedankt voor het meevoeren in uw leven met uw biografie. In 1 WEEK had ik t boek uitgelezen en ik genoot van uw verhalen maar ook ga je wel nadenken na aanleiding van de negatieve gebeurtenissen wbt de mensen die in de films/serie's hebben gewerkt en zo naar hebben gedaan daarna je krijgt er ineens een heel ander beeld van.

Met Vriendelijke groet   Aruni Van Donselaar-Schultz

*******

Dag meneer Van Toor, Beste Aad,
Mijn naam is Tim Vanmechelen (31 jaar) en ik kom uit België. Helaas kan ik niets doen aan dat laatste. 's Avonds wanneer de kinderen slapen, geniet ik van een goed boek bij een heerlijk glaasje wijn (met zicht op de Rijn)! De voorbije vier avonden heb ik uw boek gelezen. Mag ik u dan even feliciteren met uw boek of moet in dan zeggen met uw carrière? Want ik vond het bijzonder aangenaam om lezen, maar ik was ook o.a. erg aangegrepen door de openhartige passage over uw ziekte. Het deed me wat, meneer Van Toor!

Vele groeten van een Belg in Duitsland, Tim Vanmechelen

*******

Beste Aad,
allereerst wil ik je zeggen dat ik ontzettend heb genoten van je boek. Ik heb het meegenomen op vakantie naar Denemarken, en ondanks dat ik daar heel veel heb gezien en gedaan heb ik het hele boek in die week uitgelezen. Hartstikke leuk geschreven en zo ontzettend veel mooie anekdotes en verhalen. Ik bewonderde je altijd vanwege je rijke fantasie bij het schrijven van de Bassie & Adriaan-avonturen, maar als ik lees wat je zelf allemaal aan bijzondere dingen hebt meegemaakt dan begrijp ik wel waar de inspiratie vandaan is gekomen.

Met vriendelijke groet,Finbar van der Veen

*******

Beste Aad/ Adriaan,
Ik wil graag laten weten dat ik met veel plezier het boek 'moe, ik kan een salto!' heb gelezen. De manier waarop het is geschreven maakt dat het prettig leesbaar is. 
Vooral de verhalen over het ontwikkelen en filmen van de serie's gingen erin als koek en waren een feest van herkenning. Ik ben inmiddels 32 en heb een gezin. Met veel Europese landen en gedeeltes van Amerika had ik via B&A al kennis gemaakt voordat ik ze zelf bezocht.  Ik wens je nog vele gezonde jaren, bedankt en groeten,

Geert van Aaken Vessem

*******

Beste meneer van Toor,

Ik heb met veel plezier uw boek gelezen. Eindelijk kan ik op mijn 24ste zeggen dat ik een grotemensen boek heb uit gelezen. I.v.m. mijn dyslectie lees ik niet graag, maar dit boek was zo heerlijk om te lezen. Het was bijna geen lezen het was meer in mijn hooft luisteren naar hoe u het voor las.

Ik wil u heel graag bedanken voor dit mooie boek.

Met vriendelijke groet,
José Schagen

*******

Hallo Adriaan, 
Allereerst, hoe gaat het met je? Wat een geweldige tentoonstelling was het een paar maanden geleden. Bedankt voor de leuke foto en de prachtige verhalen uit je boek. Die trouwens na 14 dagen lezen al jammer genoeg helemaal uit was.

Vriendelijke groet, Kevin van Vliet 

*******

Beste Adriaan,
Ik ben Janine, ben 23 jaar en ik woon in Drachten.
Allereerst wil ik mijn complimenten aan u geven voor uw boek 'Moe ik kan een Salto' ik heb hem bijna in één ruk uitgelezen. Het was erg interessant en ontzettend goed geschreven!
Groetjes Janine

Tekst: Aad van Toor - Tekeningen: Frans Verschoor - Produktie: Adrina Produkties B.V.
Alles op de Adriaan Homepage is auteursrechtelijk beschermd. 
Behoudens toestemming is het kopiëren en/of gebruiken van alle foto’s, teksten, tekeningen, geluidsfragmenten en videobeelden niet toegestaan.
Adrina Produkties B.V. - Olivier van Noortlaan 76 - 3133 AT - Vlaardingen

info@adriaan-homepage.nl